Direktlänk till inlägg 24 mars 2010

Fundering, minnen och snor..

Av Karedo - 24 mars 2010 12:15

Satt och funderade på en riktig mammagrej. Jag sitter i soffan och tjejorna sover, eller ska sova. Om då någon hostar, gnäller/gnyr eller låter på annat sätt, så hör jag direkt vem det är. Har ju i och för sig bara tre att välja på, Cassi, Nellie eller Ida.. Men ändå. 

Är det bara mammor som hör sådant? Hur är det för dig?

 

Igår var et dags för kalas nr två av tre denna vecka. Madde fyllde stor, dvs myndig. Det bjöds på grillat med potatisgratäng och sallad, och tårta efter det. Det var riktigt mumsigt.

När jag blev ihop med Jimmy så var hon bara fem år, och nu är hon så stor. Så man har många saker och berätta om denna tjej =)

Något som jag aldrig kommer glömma, var då jag sov över hos Jimmy för första gången. På morgonen kom det in en jätte glad lite tjej som började hoppa på oss i sängen. Det var dags att gå upp tyckte hon.

- gå upp nu Karin! fick man höra.

Det var mindre kul att bli kallad karin, då det är Jimmys ex. Men det är ett minne som alltid kommer finnas kvar, och idag skrattar man bara åt det.

 

Idag är Cassi hemma från dagis. Svinkopporna har blivit bättre, men hon har fått ett stort fult sår på hakan efter kopporna, som ser mindre kul ut. Hon har oxå fått kåvepenin för att skynda på läkningen. Så tre gånger varje dag i tio dagar ska hon ta denna vidriga smörja. Tycker synd om henne för den luktar verkligen pyton, kan tänka mig vad den smakar *urk*

 

Nellie har kommit på hur kul det är att gå själv när vi är ute. Hon knatar på för fullt och verkar orka gå hur långt som helst. Har man vagnen med sig så går hon direkt o tar tag i vagnen. För ska man gå, så ska man hålla i vagnen. För det gör man på dagis. Hon är duktig min lilla halvstora tjeja.

 

Ida kämpar på med krypandet, nu går det riktigt fort. Hon har oxå börjat ställa sig mot saker, eller allt som är högra än golvet funkar.

Nu har hon tyvärr blivit jätte snorig/slemmig igen. Och så är tand nr fyra på G oxå. så hon är inte riktigt 100 % nu.

 

Nä! nu har jag en liten tjeja som hänger på benet. Ska nog ta tag i dagen oxå.

 

Ha det så bäst, KRAM Sofi

 

 

 
 
SoffiZ-Oliwers mamma

SoffiZ-Oliwers mamma

24 mars 2010 13:11

Det är lägenheterna i övre frösäng som renoveras. Det är föreningen som gör det, fast vi passar på att måla lite i hallen oxå:)

http://soffiz.blogg.se

 
SoffiZ-Oliwers mamma

SoffiZ-Oliwers mamma

25 mars 2010 08:10

2000kr får vi betala:)

http://soffiz.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karedo - 5 augusti 2018 10:46


Jag är en större människa i en nu lite mindre kropp.. Men jag är samma mamma, fru & människa. Som fortfarande brottas med samma känslor & tanketroll som förut.. Jag vet inte om någon förstår hur jag menar..? Men i mina ögon kommer jag alltid vara...

Av Karedo - 27 juli 2018 00:20

Jag är så galet trött på att flänga fram & tillbaka mellan hopp & förtvivlan. Kan du förstå den känslan?   Ena dagen är allt så jäkla bra & jag har en underbar känsla inombords. Jag planerar min dag men låter ändå allt komma som det kommer. Energ...

Av Karedo - 23 juli 2018 20:31


Jag kommer aldrig kunna kalla mig smal.. Jag är lixom gjuten i fel form från början.. Om det nu är smal jag vill vara? & ja helt ärligt, hur ytligt det än låter så vill jag vara smalare än jag är i dag.. Så antar jag vill kunna kalla mig smal.. Är de...

Av Karedo - 7 juni 2018 11:17

[ raderat inlägg ]

Av Karedo - 25 maj 2018 20:52

Jag är en riktig känslomänniska & jag är så sämst på det..   För inte så länge sen så mådde jag så dåligt att jag sjäv var rädd för mina tankar & känslor. Nu pratar vi inte månader utan veckor.. Det är ingen hemlighet att jag mått så här dåligt f...

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards