Alla inlägg den 12 juli 2011

Av Karedo - 12 juli 2011 09:38



 

 

Det är många gånger jag bloggar i tanken, men jag skriver det aldrig.. Vad är jag rädd för? Varför vill jag inte att folk ska veta? Vad är det jag inte vill att folk ska veta? Hur jag mår? Hur jag känner?


Just nu mår jag tipp topp, allt flyter på och jag tycker att livet är underbart. Men ibland har jag mina svackor, vet inte om det märks utåt sett, men inombords är det bara ett mega kaos.. Och ingenting funkar och man vet inte vart man ska ta vägen.... Då vill man bara försvinna.. Man tvivlar på sig själv, hur man är som mamma, som fru, som vän eller bara som människa.. jag struntar i allt, för vem bryr sig? Men på något sett lyckas jag ta mig upp igen..


Kanske är det därför jag blir så trött på allt gnäll. Det kanske inte alltid är menat på det sättet som jag tolkar det.. Har nog en förmåga att ta åt mig lite för mycket.. Små saker blir stora som hus.. Och oftast helt i onödan, men då är det för sent..


Kanske skulle man ta och rensa ur all skit man har i baksätet oxå? Men vart börjar man på eller mellan sätet?


 

Idag fortsätter jag med att städa och rensa.. Eller jag försöker i alla fall, har ju tre tjejor hemma som vill helt andra saker

=) Så det är ett fasligt spring mellan det man gör och ute, och för att se vart alla är..  Men man får ju röra på fläsket och det behövs ju, lite vardagsmotion skadar ju inte =)

 

 

 

 


  

Cassi för tre år sedan.. Vad fort tiden går.. 2008-07-14

 

 

Nej nu sätter vi fart! Ut och leta tjejor sedan in och fortsätta! En lunch ska man försöka få till oxå, idag blir det nog bara något så enkelt som korv med bröd..


 

Ha det bäst. Kram Sofi

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards