Direktlänk till inlägg 7 oktober 2016

Knas igen.. *suck*

Av Karedo - 7 oktober 2016 20:17

Jag är så jäkla trött på att aldrig få/kunna göra det jag vill & hur jag vill.. Så fort jag börjar känna att träningen går framåt, så är det något som gör att jag måste tvärnita..

Nu har jag alltså en ofrivillig vila igen.. Den började i & för sig för att jag valde det själv.. Men blev snabbt ett måste, istället för en liten frivillig vila på några dagar..
& ni som känner mig vet att detta med vila inte är min grej.. I alla fall inte nu för tiden..

Så nu måste jag börja om igen.. Hur fan ska jag kunna komma dit jag vill!? Om jag måste börja om från noll hela tiden..
Att lyfta fjuttvikter (för mig) börjar bli uttjatat nu, & det är ju faktiskt skittråkigt.. Jag vill lyfta tungt, jag vill känna mig stark.. & jag vill både se & känna att det går framåt..

Det som stör mig mest är att det inte är en uns träning inblandad i det hela.. Jag var inte ens på the gym när det blev knas.. Nu är det tydligen till & med livsfarligt att gå en promenad med Krut..

& att jag då får höra att det är pga att jag tränar varje dag & jag får skylla mig själv. Det gör mig jätteledsen.. :(
För det första så tränar jag inte varje dag & för det andra har jag aldrig gjort det heller. För jag vet att min kropp inte fixar det. Är det något jag lärt mig på den här resan, så är det att lyssna på kroppen.. Ja jag kanske lärde mig den hårda vägen, men jag vet nu..

Nu vill jag bara att det ska kännas bättre & att jag får klartecken att börja träna igen. Men funderar på att känna lite på vikterna på måndag, bara för att se hur det känns.. För nu är jag så jäkla less på att göra ingenting. Eller ska jag vara så duktig & lyssna på dem som vet vad de pratar om?

*suck*

//s


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karedo - 5 augusti 2018 10:46


Jag är en större människa i en nu lite mindre kropp.. Men jag är samma mamma, fru & människa. Som fortfarande brottas med samma känslor & tanketroll som förut.. Jag vet inte om någon förstår hur jag menar..? Men i mina ögon kommer jag alltid vara...

Av Karedo - 27 juli 2018 00:20

Jag är så galet trött på att flänga fram & tillbaka mellan hopp & förtvivlan. Kan du förstå den känslan?   Ena dagen är allt så jäkla bra & jag har en underbar känsla inombords. Jag planerar min dag men låter ändå allt komma som det kommer. Energ...

Av Karedo - 23 juli 2018 20:31


Jag kommer aldrig kunna kalla mig smal.. Jag är lixom gjuten i fel form från början.. Om det nu är smal jag vill vara? & ja helt ärligt, hur ytligt det än låter så vill jag vara smalare än jag är i dag.. Så antar jag vill kunna kalla mig smal.. Är de...

Av Karedo - 7 juni 2018 11:17

[ raderat inlägg ]

Av Karedo - 25 maj 2018 20:52

Jag är en riktig känslomänniska & jag är så sämst på det..   För inte så länge sen så mådde jag så dåligt att jag sjäv var rädd för mina tankar & känslor. Nu pratar vi inte månader utan veckor.. Det är ingen hemlighet att jag mått så här dåligt f...

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards